VERZEKERINGEN PARTICULIER – BESCHERMEN

Je kan bij ons terecht voor alle soorten verzekeringen, waarvan je hieronder een beknopt overzicht kan terugvinden. Hoe we dit aanpakken, kan je terugvinden onder ONZE TROEVEN. Wij bieden je een selectie van de meest kwalitatieve producten aan de scherpste premie.

Wij zullen dus niet de goedkoopste op de markt zijn, maar wij laten je dan ook je verzekeringen niet zelf regelen. Samen met onze betrouwbare en geselecteerde partners, nemen we jouw bekommernissen weg bij onvoorziene omstandigheden, zodat je kan genieten van een zorgeloos leven.

Deze totaalaanpak met BESCHERMEN, SPAREN VOOR LATER & BELEGGEN (zie E-book) biedt voor jou het voordeel dat je een duidelijk overzicht hebt en dat kan tal van andere voordelen opleveren zoals zonder extra-kosten maandelijks betalen of vrijstellingen die wegvallen.

Contacteer ons via ons contactformulier, info@verdis-vanduyse.be of 03/776.76.34 voor een afspraak en we trekken met plezier tijd voor je uit.

Durf het aan… Download ons E-book, kom nog meer te weten over onze aanpak en wij contacteren je voor een persoonlijke ontmoeting.

Onze verzekeringen voor particulieren: